wanneer kan je seizoenkaart feyenoord kopen

wanneer kan je seizoenkaart feyenoord kopen

Inhoudsopgave artikel

In deze sectie vind je informatie over wanneer je jouw seizoenkaart Feyenoord kunt kopen en hoe je deze kunt aanschaffen. We geven je ook de verkoopdatum, zodat je geen enkele thuiswedstrijd hoeft te missen.

Seizoenkaart Feyenoord 2021/2022

Ben je een fanatieke supporter van Feyenoord en wil je geen enkele thuiswedstrijd missen? Dan is de seizoenkaart Feyenoord 2021/2022 iets voor jou! Met deze seizoenkaart krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden van Feyenoord tijdens het seizoen 2021/2022. Het is dé manier om de club te steunen en de unieke sfeer in het stadion mee te maken.

Met de seizoenkaart Feyenoord 2021/2022 geniet je van exclusieve voordelen. Naast toegang tot alle thuiswedstrijden, krijg je ook voorrang bij het bestellen van kaarten voor bekerwedstrijden en Europese wedstrijden. Daarnaast profiteer je van speciale acties en kortingen in de Feyenoord Fanshop en ontvang je regelmatig updates en nieuwsbrieven.

Om gebruik te maken van je seizoenkaart, hoef je alleen maar je kaart te scannen bij de ingang van het stadion. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel naar binnen, zonder gedoe met losse kaartjes. Zo mis je nooit een seconde van de wedstrijd!

De seizoenkaart Feyenoord 2021/2022 is meer dan alleen een toegangsbewijs. Het is een teken van trouw en betrokkenheid bij de club. Steun je club en mis geen enkele thuiswedstrijd met de seizoenkaart Feyenoord 2021/2022!

Prijs seizoenkaart Feyenoord

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een seizoenkaart van Feyenoord, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de prijs hiervan is. Gelukkig biedt Feyenoord verschillende prijscategorieën aan, zodat er voor iedereen een passende optie is.

De prijzen van seizoenkaarten van Feyenoord variëren afhankelijk van de zitplaatsen en de locatie in het stadion. Zo zijn er kaarten beschikbaar voor de Noordtribune, Oosttribune, Westtribune en Zuidtribune. Elke tribune heeft zijn eigen prijscategorie, die wordt bepaald door de locatie en het zicht op het veld.

Daarnaast hanteert Feyenoord soms ook kortingen voor bepaalde doelgroepen, zoals jeugd, Studenten en senioren. Dit kan de prijs van de seizoenkaart verder beïnvloeden. Het is altijd raadzaam om de website van Feyenoord te raadplegen voor de meest actuele informatie over de prijzen en kortingen.

Met een seizoenkaart van Feyenoord heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van de club en kun je genieten van de sfeer in het stadion. Het is een geweldige manier om je betrokkenheid bij de club te tonen en alle actie van dichtbij te ervaren.

Als je geïnteresseerd bent in een seizoenkaart van Feyenoord, raad ik je aan om regelmatig de website van de club te bezoeken en op de hoogte te blijven van de verkoopdatum en eventuele speciale aanbiedingen. Zo kun je ervoor zorgen dat je geen enkele thuiswedstrijd hoeft te missen en kun je volop van het voetbal genieten!

Online seizoenkaart Feyenoord bestellen

Ben je klaar om jouw seizoenkaart Feyenoord te bemachtigen? Dat kan heel eenvoudig online! Volg de onderstaande stappen om jouw bestelling te plaatsen en verzekerd te zijn van jouw plek in het stadion.

Stap 1: Ga naar de officiële Feyenoord-website

Open je internetbrowser en ga naar de officiële website van Feyenoord.

Stap 2: Navigeer naar de seizoenkaartpagina

Eenmaal op de website, zoek naar de sectie “Seizoenkaart” of “Tickets” en klik erop. Je wordt nu naar de pagina geleid waar je jouw seizoenkaart kunt bestellen.

Stap 3: Selecteer het gewenste aantal seizoenkaarten

Kies het aantal seizoenkaarten dat je wilt bestellen. Houd er rekening mee dat er mogelijk beperkingen gelden voor het aantal kaarten dat je kunt kopen.

Stap 4: Vul je persoonlijke gegevens in

Vul het bestelformulier in met je persoonlijke gegevens, zoals naam, adres en contactinformatie. Zorg ervoor dat alle gegevens correct en up-to-date zijn.

Stap 5: Selecteer de gewenste betalingsmethode

Kies de betalingsmethode die jouw voorkeur heeft. Feyenoord biedt verschillende opties, zoals iDeal, creditcard of bankoverschrijving.

Stap 6: Voltooi de betaling

Volg de instructies op het scherm om de betaling voor je seizoenkaart te voltooien. Zorg ervoor dat je alle stappen zorgvuldig doorloopt, en controleer de gegevens voordat je op de knop “Betalen” klikt.

En dat is het! Zodra je de betaling hebt voltooid, ontvang je een bevestiging van jouw bestelling via e-mail. Bewaar deze e-mail goed, want deze fungeert als je toegangsbewijs voor de thuiswedstrijden van Feyenoord.

online seizoenkaart feyenoord bestellen

Met de mogelijkheid om jouw seizoenkaart online te bestellen, wordt het nog makkelijker om de club te steunen en geen enkele thuiswedstrijd te missen. Volg de bovenstaande stappen en verzeker jezelf van plekken in het stadion om van de geweldige sfeer en actie te genieten.

Seizoenkaartverkoop Feyenoord

De seizoenkaartverkoop van Feyenoord is elk jaar een spannend moment voor de fans. Dit is de gelegenheid om jouw kaart te bemachtigen en geen enkele thuiswedstrijd te missen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van hoe de seizoenkaartverkoop plaatsvindt en waar je op moet letten.

De verkoop van seizoenkaarten verloopt in verschillende fasen, waarbij verschillende groepen supporters voorrang krijgen. In de eerste fase krijgen huidige seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun kaart te verlengen. Dit is meestal de eerste twee weken van de verkoopperiode.

Na de verlengingsperiode begint de verkoop voor nieuwe seizoenkaarthouders. Hierbij geldt het principe van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de startdatum van de verkoop voor nieuwe seizoenkaarthouders, zodat je er op tijd bij kunt zijn.

Om jouw seizoenkaart te kunnen kopen, kun je gebruik maken van de online verkoopmodule op de officiële Feyenoord-website. Hier kun je alle beschikbare prijscategorieën en plaatsen bekijken, en direct jouw seizoenkaart bestellen.

Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Feyenoord om jouw seizoenkaart aan te schaffen. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van eventuele vragen.

Let op: de seizoenkaartverkoop is vaak erg populair en de beschikbaarheid van kaarten kan beperkt zijn. Het is daarom belangrijk om tijdig jouw seizoenkaart te kopen om teleurstelling te voorkomen.

“De seizoenkaartverkoop van Feyenoord is een geweldige kans voor fans om deel uit te maken van de club en alle thuiswedstrijden bij te wonen. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de verkoopdata en wees er snel bij, want de kaarten zijn vaak snel uitverkocht!”

 1. Zorg ervoor dat je de startdatum van de verkoop goed in de gaten houdt.
 2. Bekijk de beschikbare prijscategorieën en plaatsen om de beste keuze te maken voor jouw seizoenkaart.
 3. Maak gebruik van de online verkoopmodule op de officiële Feyenoord-website of neem telefonisch contact op met de klantenservice.
 4. Wees er snel bij, want de kaarten zijn vaak snel uitverkocht!

Door op de hoogte te zijn van de seizoenkaartverkoop van Feyenoord en de juiste stappen te nemen, kun je zonder zorgen genieten van alle thuiswedstrijden van jouw favoriete club.

Voorwaarden seizoenkaart Feyenoord

Voordat je jouw seizoenkaart Feyenoord aanschaft, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden. Hieronder vind je de belangrijkste punten met betrekking tot de seizoenkaart:

 1. De seizoenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. Alleen de kaarthouder heeft toegang tot de wedstrijden.
 2. Het is niet toegestaan om de seizoenkaart commercieel te gebruiken, bijvoorbeeld door de kaart door te verkopen. Dit kan leiden tot sancties.
 3. Het gebruik van de seizoenkaart wordt geregistreerd, zodat de club de kaarthouders kan identificeren en de veiligheid kan waarborgen.
 4. Bij verlies of diefstal van de seizoenkaart dien je dit direct te melden bij de club. Er kunnen kosten verbonden zijn aan het vervangen van de kaart.
 5. De seizoenkaart geeft toegang tot alle reguliere thuiswedstrijden van Feyenoord in de betreffende competitie. Voor bekerwedstrijden en andere evenementen kunnen aparte kaarten nodig zijn.
 6. Bij wangedrag kan de club de seizoenkaart (tijdelijk) intrekken en je de toegang tot wedstrijden ontzeggen. Houd je dus altijd aan de stadionregels.

Als seizoenkaarthouder geniet je van talloze voordelen, zoals exclusieve evenementen, voorrang op kaartverkoop voor uitwedstrijden en kortingen op merchandise. Het is een geweldige manier om je betrokkenheid bij Feyenoord te tonen en de club te ondersteunen!

Voor meer details over de voorwaarden verwijzen we je graag naar de officiële website van Feyenoord. Zorg ervoor dat je alle voorwaarden goed doorneemt voordat je jouw seizoenkaart aanschaft.

informatie seizoenkaart feyenoord

Voordelen seizoenkaart Feyenoord

Als seizoenkaarthouder van Feyenoord geniet je van vele voordelen. Hier zijn enkele exclusieve voordelen die je kunt verwachten:

 • Korting op wedstrijdkaartjes: Met een seizoenkaart ontvang je een aantrekkelijke korting op de reguliere losse kaartjes voor thuiswedstrijden. Zo bespaar je geld en hoef je geen enkele wedstrijd te missen.
 • Prioriteit bij kaartverkoop: Seizoenkaarthouders krijgen voorrang bij de verkoop van kaartjes voor uitwedstrijden, bekerwedstrijden en Europese wedstrijden. Je hebt dus een grotere kans om aanwezig te zijn bij belangrijke wedstrijden.
 • Exclusieve evenementen: Als seizoenkaarthouder word je uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals open trainingen, meet & greets met spelers en andere clubactiviteiten. Zo kom je dichter bij de club en spelers die je zo graag support.
 • Jouw eigen vaste plek: Met een seizoenkaart heb je jouw eigen vaste plek in het stadion. Je zit altijd op dezelfde stoel en hebt een geweldig zicht op het veld. Dit creëert een gevoel van verbondenheid en vertrouwdheid met je mede-supporters.
 • Clubloyaliteit en erkenning: Als seizoenkaarthouder laat je zien dat je een trouwe supporter bent en de club steunt. Feyenoord waardeert dit en toont regelmatig haar erkenning en dankbaarheid aan de seizoenkaarthouders.

“Een seizoenkaart Feyenoord is meer dan alleen een toegangsbewijs voor wedstrijden. Het is een paspoort naar een wereld van unieke ervaringen en exclusieve privileges. Sluit je aan bij duizenden Feyenoord-supporters en geniet van de voordelen die alleen seizoenkaarthouders hebben!”

Seizoenkaart Feyenoord kopen wanneer

Ben je benieuwd wanneer je jouw seizoenkaart Feyenoord kunt kopen? We hebben goed nieuws voor je! De verkoopdatum voor seizoenkaarten wordt jaarlijks bekendgemaakt door Feyenoord, zodat je ruim op tijd jouw kaart kunt bemachtigen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de aankondigingen en updates van de club, zodat je geen enkele kans mist.

Om ervoor te zorgen dat je de seizoenkaart Feyenoord op het juiste moment kunt kopen, raden we aan om de officiële website van Feyenoord regelmatig te bezoeken. Hier kun je de exacte verkoopdatum vinden en alle benodigde informatie om jouw kaart te kopen.

Daarnaast is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Feyenoord, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van belangrijke aankondigingen en updates. Op deze manier loop je geen enkel nieuwtje mis en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de seizoenkaartverkoop.

Het is verstandig om snel te handelen zodra de verkoop van start gaat, aangezien de vraag naar seizoenkaarten groot is. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie paraat hebt, zoals je persoonlijke gegevens en eventuele voorkeuren, om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met de seizoenkaart Feyenoord kun je alle thuiswedstrijden van jouw favoriete club bijwonen en genieten van de sfeer in het stadion. Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je op tijd jouw seizoenkaart Feyenoord koopt!

Belangrijke data seizoenkaart Feyenoord

Wil jij geen enkele thuiswedstrijd van Feyenoord missen? Noteer dan de belangrijke data voor de verkoop van de seizoenkaart Feyenoord in je agenda. Hieronder vind je de data die je niet wilt missen:

 1. Verkoopdatum seizoenkaart Feyenoord: [invoegen datum]
 2. Begindatum seizoenkaartverkoop: [invoegen datum]
 3. Laatste dag seizoenkaartverkoop: [invoegen datum]

De verkoopdatum van de seizoenkaart Feyenoord is de dag waarop je de kaart kunt aanschaffen. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want de seizoenkaarten zijn vaak snel uitverkocht. De begindatum van de seizoenkaartverkoop is de dag waarop de online verkoop van start gaat. Noteer deze datum zodat je er meteen bij kunt zijn. De laatste dag van de seizoenkaartverkoop is de deadline om je kaart te kopen. Na deze datum is het niet meer mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen.

“Wil jij erbij zijn in het stadion en Feyenoord steunen tijdens alle thuiswedstrijden? Zorg ervoor dat je de belangrijke data voor de verkoop van de seizoenkaart Feyenoord in je agenda noteert, zodat je geen enkele kans op een seizoenkaart misloopt!”

Veelgestelde vragen seizoenkaart Feyenoord

Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen over de seizoenkaart Feyenoord verzameld. Lees hieronder de antwoorden op de vragen die je mogelijk hebt over het aanschaffen en gebruik van de seizoenkaart.

1. Hoe kan ik een seizoenkaart Feyenoord aanschaffen?

Het aanschaffen van een seizoenkaart Feyenoord is heel eenvoudig. Je kunt dit online doen via de officiële website van Feyenoord. Daar vind je alle informatie over de beschikbaarheid, prijzen en eventuele kortingen. Volg de instructies op de website om jouw seizoenkaart veilig en snel te bestellen.

2. Kan ik mijn seizoenkaart overdragen aan iemand anders?

Ja, het is mogelijk om jouw seizoenkaart Feyenoord over te dragen aan iemand anders. Dit kan handig zijn als je een keer niet zelf naar een wedstrijd kunt gaan. Je kunt dit regelen via de website van Feyenoord of via de officiële Feyenoord-app. Hier kun je de instructies vinden hoe je dit kunt doen.

3. Wat zijn de voordelen van een seizoenkaart Feyenoord?

Als seizoenkaarthouder van Feyenoord geniet je van verschillende voordelen. Je bent verzekerd van een plek bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord, je krijgt korting op wedstrijdkaarten en je hebt voorrang bij de verkoop van tickets voor beker- en Europese wedstrijden. Bovendien heb je de mogelijkheid om jouw favoriete plek in het stadion te behouden.

FAQ

Wanneer kan je een seizoenkaart voor Feyenoord kopen?

De verkoopdatum van seizoenkaarten voor Feyenoord wordt jaarlijks bekendgemaakt. Houd de officiële website van Feyenoord in de gaten voor de exacte datum en details over hoe je een seizoenkaart kunt kopen.

Hoe kan ik een seizoenkaart voor Feyenoord aanschaffen?

Je kunt een seizoenkaart voor Feyenoord online aanschaffen via de officiële website van de club. Volg de instructies op de website om jouw seizoenkaart te bestellen en de benodigde informatie in te vullen.

Wat is de prijs van een seizoenkaart voor Feyenoord?

De prijs van een seizoenkaart voor Feyenoord varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de zitplaatscategorie en eventuele kortingen. Raadpleeg de officiële website van Feyenoord of neem contact op met de club voor de actuele prijsinformatie.

Hoe kan ik online een seizoenkaart voor Feyenoord bestellen?

Om online een seizoenkaart voor Feyenoord te bestellen, ga je naar de officiële website van de club en volg je de instructies voor de seizoenkaartverkoop. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens correct invult en volg de stappen om jouw bestelling af te ronden.

Hoe verloopt de seizoenkaartverkoop van Feyenoord?

De seizoenkaartverkoop van Feyenoord verloopt via de officiële website van de club. De exacte procedure en tijdslijn worden jaarlijks bekendgemaakt. Houd de website en de officiële kanalen van Feyenoord in de gaten voor meer informatie.

Wat zijn de voorwaarden voor een seizoenkaart van Feyenoord?

De exacte voorwaarden voor een seizoenkaart van Feyenoord kunnen verschillen. Over het algemeen dien je een seizoenkaart persoonlijk te gebruiken en gelden er regels met betrekking tot het doorverkopen of overdragen van een seizoenkaart. Raadpleeg de website van Feyenoord voor de volledige voorwaarden.

Wat zijn de voordelen van een seizoenkaart van Feyenoord?

Als seizoenkaarthouder van Feyenoord geniet je van verschillende voordelen, zoals gegarandeerde toegang tot thuiswedstrijden, voorrang bij kaartverkoop voor bekerwedstrijden en Europese wedstrijden, en speciale acties en kortingen exclusief voor seizoenkaarthouders.

Wanneer kan ik een seizoenkaart voor Feyenoord kopen?

De verkoopdatum van seizoenkaarten voor Feyenoord wordt jaarlijks bekendgemaakt. Houd de officiële website van Feyenoord in de gaten voor de exacte datum en details over hoe je een seizoenkaart kunt kopen.

Wat zijn belangrijke data met betrekking tot de verkoop van een seizoenkaart bij Feyenoord?

Belangrijke data met betrekking tot de verkoop van seizoenkaarten bij Feyenoord worden meestal door de club aangekondigd. Raadpleeg de officiële website van Feyenoord of volg de club op sociale media om op de hoogte te blijven van deze belangrijke data.

Welke veelgestelde vragen zijn er over de seizoenkaart van Feyenoord?

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over de seizoenkaart van Feyenoord. Klik op de vraag om het antwoord te zien:

Hoe kan ik mijn seizoenkaart voor Feyenoord gebruiken?

Je seizoenkaart voor Feyenoord geeft je toegang tot thuiswedstrijden van de club. Zorg ervoor dat je de seizoenkaart bij je hebt en deze laat scannen bij de ingang van het stadion. Volg de instructies van het stadionpersoneel voor een soepele toegang.

Kan ik mijn seizoenkaart van Feyenoord aan iemand anders geven?

Seizoenkaarten van Feyenoord zijn meestal persoonsgebonden en kunnen niet zomaar aan iemand anders gegeven worden. Raadpleeg de voorwaarden van de seizoenkaart of neem contact op met de club voor meer informatie over het doorverkopen of overdragen van een seizoenkaart.

Kan ik mijn seizoenkaart van Feyenoord tijdelijk pauzeren?

Het is meestal niet mogelijk om je seizoenkaart van Feyenoord tijdelijk te pauzeren. Seizoenkaarten worden verkocht voor het volledige seizoen en de prijs is gebaseerd op de verwachte bezettingsgraad van het stadion. Neem bij specifieke vragen contact op met de club.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest